ΤΡΑΠΟΥΛΑ

ΠΛΑΣΤΙΚΗ 100%

DAL NEGRO TEXAS POKER ΜΑΥΡΗ
Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος

Δείτε περισσότερα...
DAL NEGRO

Ηλεκτρονικός

Ανακατευτήρας

για 2 τράπουλες

Βαλίτσα

αλουμινίου

με 500 μάρκες Poker Dice 11,5gr

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος DAL NEGRO

Αξεσουάρ (9)

Βαλίτσες Αλουμινίου Με Μάρκες (15)

Ζάρια (15)

Θήκες-Κουτιά Με τράπουλες (8)

Μάρκες Καζίνο (32)

από το 1985

Τα Προϊόντα μας

Τράπουλες, Μάρκες, Ρουλέτες, Τάβλι, Σκάκι, Παιχνίδια, Τσόχες κ.α
ΤΡΑΠΟΥΛΕΣ
  • icondnΤΡΑΠΟΥΛΕΣ
  • icondnΤΑΒΛΙ
  • icondnΡΟΥΛΕΤΕΣ

Dal Negro Excelsior Κόκκινη Τράπουλα χάρτινη

Τράπουλα χάρτινη Dal Negro Excelsior Κόκκινη. Η Poker Excelsior είναι μία εξαιρετική τράπουλα, κατασκευασμένη από τον γνωστό Ιταλικό οίκο Dal Negro. Με το όμορφο σχέδιο στην πίσω όψη του φύλλου και τους τέσσερεις (4) δείκτες μπροστά, είναι ιδανική για κάθε είδους παιχνίδι, όπως Κουμ-καν, Θανάση και Μπιρίμπα.

Dal Negro Excelsior Μπλε Τράπουλα χάρτινη

Τράπουλα χάρτινη Dal Negro Excelsior Μπλε. Η Poker Excelsior είναι μία εξαιρετική τράπουλα, κατασκευασμένη από τον γνωστό Ιταλικό οίκο Dal Negro. Με το όμορφο σχέδιο στην πίσω όψη του φύλλου και τους τέσσερεις (4) δείκτες μπροστά, είναι ιδανική για κάθε είδους παιχνίδι, όπως Κουμ-καν, Θανάση κ.λ.π. Τράπουλα χάρτινη πλαστικοποιημένη Dal Negro Excelsior Μπλε. Αριθμός καρτών 55. Με 4 standard δείκτες στις γωνίες. Συσκευασία: 1 τράπουλα. Χρώμα Μπλε. Διαστάση φύλλου: 63 Χ 88 mm.

DAL NEGRO RUOTE RAMINO ΣΕΤ ΤΡΑΠΟΥΛΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ 100%

Η Ruote Ramino είναι μία όμορφη τράπουλα με μεγάλη αντοχή στο χρόνο κατασκευασμένη από τον γνωστό Ιταλικό οίκο Dal Negro. Με το όμορφο σχέδιο στην πίσω όψη του φύλλου και τους τέσσερεις (4) standard δείκτες μπροστά, είναι ιδανική για κάθε είδους παιχνίδι, όπως Κουμ-καν, Θανάση, μπιρίμπα κ.λ.π. Τα Τραπουλόχαρτα, λόγω του υλικού κατασκευής τους, αντέχουν περίπου 50 φορές περισσότερο χρόνο από τις χάρτινες πλαστικοποιοιμένες τράπουλες. Αυτό την καθιστά ιδανική για καφενεία και λέσχες. Σετ τράπουλες πλαστικές 100% Dal Negro Ruote Ramino Διαστάσεις: 88 Χ 63 mm. Υλικό: PVC. Χρώματα στο σετ: Μπλε και Κόκκινο. Συσκευασία: 2 x 55 κάρτες.

Dal Negro Ruote Κόκκινη Τράπουλα Πλαστική 100%

Dal Negro Ruote Κόκκινη Τράπουλα Πλαστική 100% Η Dal Negro Ruote κόκκινη είναι μία όμορφη τράπουλα με μεγάλη αντοχή στο χρόνο κατασκευασμένη από τον γνωστό Ιταλικό οίκο Dal Negro. Με το όμορφο σχέδιο στην πίσω όψη του φύλλου και τους τέσσερεις (4) standard δείκτες μπροστά, είναι ιδανική για κάθε είδους παιχνίδι, όπως Κουμ-καν, Θανάση, μπιρίμπα κ.λ.π. Τα Τραπουλόχαρτα, λόγω του υλικού κατασκευής τους, αντέχουν περίπου 50 φορές περισσότερο χρόνο από τις χάρτινες πλαστικοποιοιμένες τράπουλες. Αυτό την καθιστά ιδανική για καφενεία και λέσχες.

Dal Negro Ruote μπλε Τράπουλα πλαστική 100%

Dal Negro Ruote μπλε Τράπουλα πλαστική 100% Η Dal Negro Ruote μπλε είναι μία όμορφη τράπουλα με μεγάλη αντοχή στο χρόνο κατασκευασμένη από τον γνωστό Ιταλικό οίκο Dal Negro. Με το όμορφο σχέδιο στην πίσω όψη του φύλλου και τους τέσσερεις (4) standard δείκτες μπροστά, είναι ιδανική για κάθε είδους παιχνίδι, όπως Κουμ-καν, Θανάση, μπιρίμπα κ.λ.π. Τα Τραπουλόχαρτα, λόγω του υλικού κατασκευής τους, αντέχουν περίπου 50 φορές περισσότερο χρόνο από τις χάρτινες πλαστικοποιοιμένες τράπουλες. Αυτό την καθιστά ιδανική για καφενεία και λέσχες. Διαστάσεις: 88 Χ 63 mm. Υλικό: PVC. Χρώμα Κόκκινο. Συσκευασία 55.

DAL NEGRO Torcello RAMINO Σετ Τράπουλες Πλαστικές 100%

Η Torcello Ramino είναι μία όμορφη τράπουλα με μεγάλη αντοχή στο χρόνο κατασκευασμένη από τον γνωστό Ιταλικό οίκο Dal Negro. Με το όμορφο σχέδιο στην πίσω όψη του φύλλου και τους τέσσερεις (4) standard δείκτες μπροστά, είναι ιδανική για κάθε είδους παιχνίδι, όπως Κουμ-καν, Θανάση, μπιρίμπα κ.λ.π. Τα Τραπουλόχαρτα, λόγω του υλικού κατασκευής τους, αντέχουν περίπου 50 φορές περισσότερο χρόνο από τις χάρτινες πλαστικοποιοιμένες τράπουλες. Αυτό την καθιστά ιδανική για καφενεία και λέσχες. Σετ τράπουλες πλαστικές 100% Dal Negro Torcello Ramino Διαστάσεις: 88 Χ 63 mm. Υλικό: PVC. Χρώματα στο σετ: Μπλε και Κόκκινο. Συσκευασία: 2 x 55 κάρτες.

Dal Negro Torcello Κόκκινη Τράπουλα Πλαστική 100%

Η Dal Negro Torcello κόκκινη είναι μία όμορφη τράπουλα με μεγάλη αντοχή στο χρόνο κατασκευασμένη από τον γνωστό Ιταλικό οίκο Dal Negro. Με το όμορφο σχέδιο στην πίσω όψη του φύλλου και τους τέσσερεις (4) standard δείκτες μπροστά, είναι ιδανική για κάθε είδους παιχνίδι, όπως Κουμ-καν, Θανάση, μπιρίμπα κ.λ.π. Τα Τραπουλόχαρτα, λόγω του υλικού κατασκευής τους, αντέχουν περίπου 50 φορές περισσότερο χρόνο από τις χάρτινες πλαστικοποιοιμένες τράπουλες. Αυτό την καθιστά ιδανική για καφενεία και λέσχες.

Dal Negro Torcello μπλε Τράπουλα Πλαστική 100%

Η Dal Negro Torcello μπλε είναι μία όμορφη τράπουλα με μεγάλη αντοχή στο χρόνο κατασκευασμένη από τον γνωστό Ιταλικό οίκο Dal Negro. Με το όμορφο σχέδιο στην πίσω όψη του φύλλου και τους τέσσερεις (4) standard δείκτες μπροστά, είναι ιδανική για κάθε είδους παιχνίδι, όπως Κουμ-καν, Θανάση, μπιρίμπα κ.λ.π. Τα Τραπουλόχαρτα, λόγω του υλικού κατασκευής τους, αντέχουν περίπου 50 φορές περισσότερο χρόνο από τις χάρτινες πλαστικοποιοιμένες τράπουλες. Αυτό την καθιστά ιδανική για καφενεία και λέσχες.

ALL-IN-ONE ECOMMERCE SOLUTION

ABOUT OUR WOODMART STORE

Nec  adipiscing luctus consequat penatibus parturient massa cubilia etiam a adipiscing enigm dignissim congue egestas sapien a. Scelerisque ac non ut ac bibendum himenaeos ullamcorper justo himenaeos vel a sapien quis.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ

Φωτογραφίες από Εκθέσεις